Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

'Als jij je God voorstelt als je Schepper en Meester - zelfs als de Schepper en Meester van je eigen lichaam - dan ben IK, God volgens jouw inzicht'.

God is het Opperwezen, de Schepper van Hemel en Aarde, de Schenker van het Leven, Almachtig, Alwetend, Alomvattend, Alomtegenwoordig en Wijs op een manier die het menselijk verstand te boven gaat.

040God is het Hoogste Wezen. Oftewel het Hoogste dat was, is en zal zijn! God is géén persoon, plaats of ding. Merk op, dat een 'wezen' géén ding is, maar een proces! God is het Geheel van Alles. Het Begin en het Einde. Alfa en Omega. God is de Som en de Substantie. De Vraag en het Antwoord. De Bovenzijde en de Onderzijde. Links en Rechts. Hier en Nu. Voor- en Nadien.

God is de Onbewogen Beweger. God is het Licht. God is de Duisternis, die het Licht schept en mogelijk maakt. God is de Oneindige Goedheid en het 'kwaad' dat de 'goedheid' goed maakt. Dit Alles is God; het Geheel van Alles!

God is niet van de mensheid afgescheiden, maar Eén met haar. God is niet van het leven afgescheiden, maar ermee verenigt. Als jij je God voorstelt als je Schepper én je Meester, dan heb jij God gevonden volgens jouw inzicht. God is precies wat wij altijd al hebben gedacht, maar nooit echt hebben begrepen!