Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Onthoud, dat liefde altijd vrijheid is! Je hebt geen ander woord nodig om dat te definiëren. Je hebt geen andere gedachte nodig om dat te bevatten. Je hebt geen andere daden nodig om dat te uiten. Je zoektocht naar de ware definitie van liefde is dan voorbij. 


016Nu is de vraag of je deze gift van liefde aan jezelf én aan een ander kunt geven, net zoals God haar aan jou heeft gegeven. Alle systemen, overeenkomsten, besluiten en keuzes die vrijheid uitdrukken, drukken dan God uit. Want God is Vrijheid en Vrijheid is tot uitdrukking gebrachte Liefde.

Alleen door de uitoefening van de grootste vrijheid wordt de grootste groei bereikt; alleen dán is groei mogelijk. Alleen dán is verandering, vernieuwing en ontwikkeling mogelijk. Als je alleen maar iemands regels volgt, dan groei je niet; je gehoorzaamt slechts.

Anders dan vele opgelegde constructies, verlangt God géén gehoorzaamheid van ons. Gehoorzaamheid is géén groei en God verlangt van ons juist groei! Dat is Goddelijkheid. Dat is Vrijheid. God is Volmaakte Vrijheid!