Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Je bent ervan overtuigd, dat God slechts op één manier in het leven kan optreden. Wanneer je denkt dat God maar één uiterlijk heeft, stem of bestaansvorm heeft, zal je God nooit zien, of dat nu dag of nacht is.

047Je besteedt je hele leven aan het zoeken naar God en vindt Haar niet. Omdat je op zoek bent naar een Hem. God is Alfa en Omega. Het Begin en het Einde, de Som en de Substantie. De God en de Godin. God is Alles!
Iemand heeft ooit gezegd: 'Als je God niet in zowel het wereldse als het diepzinnige ziet, dan mis je de helft van het verhaal'.

God is in bedroefdheid en in vrolijkheid, in het onaangename en het aangename. God is aanwezig in alles, omdat God het leven is!


God zegt: 'Ik ben het Leven, omdat Ik het Materie ben die het Leven is. Elk aspect ervan heeft een goddelijk doel. Niets bestaat - niets - zonder een reden die wordt gekend en is goedgekeurd door God'.