Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Wij geven deze dingen wellicht twee verschillende namen, maar ze komen op hetzelfde neer. God is wat het Leven is, en het Leven is wat God is. God is de energie die wij het leven noemen, en het leven is de Energie die wij God noemen. Het is allemaal hetzelfde!

Het leven is God in fysieke vorm!

048Je kunt God niet van het leven scheiden, en je kunt het leven niet van God scheiden. Je kunt zeggen dat je in het leven gelooft, maar niet in God. Maar dat is net alsof je zegt dat je in het brein gelooft, maar niet in de geest of de ziel. Je kunt het brein zien en aanraken, dus weet je dat het bestaat. Je kunt de geest of de ziel niet zien of aanraken, dus weet je niet zo zeker wat hij is of dat hij bestaat of niet. Het brein is dus de geest in fysieke vorm.
Nochtans is het je geest die ervoor zorgt, dat je over het brein kunt nadenken. Zonder geest zou je niet eens weten dat het brein bestaat. Precies hetzelfde geldt voor God én het Leven.

Leven is veranderen. Het leven is een continu proces! God is het Leven. God is het Proces. God is dus Verandering!

God zegt: 'Ik ben niet het resultaat van een Proces. Ik ben het Proces Zelf. Ik ben de Schepper én Ik ben het Proces, waardoor Ik ben geschapen. Alles wat je in de hemelen en op de Aarde ziet, ben Ik, in het Proces van de Schepping. Het Proces is de Schepping!'