Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

  1. Dat God voor géén mens verborgen blijft!
  2. Dat God iedereen zal aanspreken, zelfs diegenen onder ons die de minste waardigheid kennen!

Want als God niet alleen tegen mij - jou - spreekt, dan zal God direct het hart van iedere man en vrouw, en iedere kind aanspreken. Van allen die op zoek zijn naar de waarheid. Er is dus altijd hoop voor iedereen! Niemand van ons is zo verschrikkelijk 'slecht', dat God hem of haar zal verlaten. Iedereen zal vergeven worden. God keert zich nimmer van jou af. Van niemand trouwens.

087'De wegen des Heren zijn ondoorgrondelijk', wordt er gezegd. Maar Gods wegen zijn helemaal niet ondoorgrondelijk. Alles wat God doet, heeft een reden en die redenen zijn volkomen duidelijk. God heeft dat vele eeuwen uitgelegd door het zenden van vele Boodschappers en vele Meesters met als taak om uit te leggen wáárom God ons heeft geschapen én wat de zin van ons leven is.

Reïncarnatie past precies in Gods Plan; in Gods bedoeling! Het is Gods bedoeling om te scheppen en te ervaren. Ook jij hebt het leven ontvangen als een geschenk van God; een mogelijkheid om te scheppen en te ervaren |Wie-je-werkelijk-bent|en wel hier op Aarde. Want |Wie-God-Is?|, kun je zelf ervaren door te leren luisteren naar je hart tijdens dit leven.
Ook jij kunt God nú ervaren, omdat God voor geen mens verborgen zal blijven!