Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

God openbaart zich als Drie-in-Eén; de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. 

060God de Vader is Weten, de ouder van alle begrip, de verwekker van alle ervaring, want je kunt niet ervaren wat je niet kent. 
God de Zoon, is Ervaren, de belichaming, het uitspelen van alles wat de Vader van ZichZelf weet, want je kunt niet zijn wat je niet ervaren hebt.
God de Heilige Geest is Zijn, de belichaming van alles wat de Zoon van Zichzelf heeft ervaren; het eenvoudige, intense zijn dat alleen mogelijk is door de herinnering aan het weten, en het ervaren.
Deze drie-enige realiteit is Gods Signatuur. Het is het Goddelijke Model. De drie-in-één is overal te vinden in de domeinen van het Verhevene. Je kunt er niet aan ontsnappen wat zaken als tijd en ruimte betreft, God en Bewustzijn, of welk verheven relatie ook. Overal kan je dit Goddelijke Model in terugvinden.

Ook jij bent een drieledig wezen, dat uit een ziel, een geest en een lichaam bestaat. Dit is de heilige drie-eenheid in een menselijk wezen!
Maar ook het scheppingsproces van het leven geschiedt volgens dit drievoudige model van: Weten -Zijn - Ervaren. Denk aan de driehoek, de heilige drie-eenheid: Ziel - Geest- Lichaam. Bedenken - Scheppen - Ervaren. Denken - Woorden - Actie!
Herinner of herken je dit?

  1. Heilige Geest = Inspiratie = Bedenken
  2. Vader =  Ouderschap = Scheppen
  3. Zoon = Kroost = Ervaring

De Zoon ervaart de Schepping van de verwekkende Gedachte, die wordt bedacht door de Heilige Geest. Dit is |Wat-God-IS|. Dit is wat jij óók bent, namelijk een goddelijke drie-eenheid geschapen naar het evenbeeld van God!