Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Het menselijk lichaam is een opmerkelijk ingenieus ontwerp van God. Om kennis en inzicht te verwerven over |Wie-ik-Ben| zal je niet alleen aandacht dienen te besteden aan je ziel en je geest, maar ook aan het 'verzorgen' van je hele lichaam. Dit om het zelfscheppingsproces te vervolmaken.055.jpg

Wanneer je lichaam gezond is, functioneert het in harmonie. Alle lichamelijke aspecten zijn met elkaar in evenwicht en reageren op elkaar. Iedere verstoring van dat evenwicht veroorzaakt problemen in het functioneren van alle andere lichamelijke 'onderdelen', die dan gezamenlijk zich erop gaan toeleggen om het evenwicht weer te herstellen. Dit wordt het regenerend vermogen van het lichaam genoemd. Niet alleen het lichaam bezit dit vermogen, maar ook de ziel die tijdens de slaap het lichaam verlaat om te 'verjongen' tijdens haar bezoek aan het Hiernamaals.