Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Bewustzijnsgroei door afstemming op Kosmische Energieën!

afb._jezus_18In de wetenschappelijke kringen [Prof. Tiller, Boek 'Het Komisch Energieveld'] wordt aangenomen, dat bepaalde geometrische vormen (bijv. honingraat) van het menselijk energieveld direct met het menselijk bewustzijn verbonden zijn. Deze georganiseerde patronen creëren geometrische, harmonische vormen die alles opvullen wat we onder ruimte - vacuüm of hyperruimte - verstaan. Natuurkundigen stellen zich het vacuüm van de ruimte voor als een soort super-vloeistof die door de geometrische rasterstructuur in een dynamische stabiliteit worden gehouden.
Wetenschappelijk bekeken, kan een menselijk energieveld dus omschreven worden als een structuur of een patronon in een hyperruimte of wel het 1e hyperveld, dat verbonden is met een Universele Rasterstructuur van waaruit de hoofdstraal van SPIRIT of het Goddelike Zelf, middels impulsen - frequentiepatronen - de knooppunten van de rasterstructruur van het menselijk hyperveld zal beïnvloeden. Er treedt door deze goddelijke, regelmatige frequentie-impulsen (ook wel de SPIRIT-Referentie-Energiestaal genoemd) een interactie met de frequentiepatronen die op het geest- en zielenniveaus van de mens zijn vastgesteld.

De neerwaartse energie of Levensenergie is een Goddelijke Energie, die oa. het cel-DNA(geheugen) én de ziel [Divine Natural Awareness, Goddelijk Natuurljik bewustzijn] voedt! Als je beseft, dat jij bij iedere gedachte en elk gevoel op elk moment van de dag bezig bent met het epigenetischafb._jezus_19 manipuleren van je lichaamscellen, wat zou God dan niets liever willen doen dan de ziel (goddelijke energielichaam van God Zelf) en de geest (= informatie, gedachte) aanroepen om 'wakker te worden'?
Hoe je die goddelijke kennis of levensenergiestroom gebruikt, kan bepalen of je volstrekt unieke symfonieorkest van chakra's een vroegtijdig en disharmonische eind maakt aan de muziek - interactieve stroming van energieën met de buitenwereld -, of dat jij, de dirigent, tot en met een langdurige finale prachtige muziek kunt laten klinken.

De Kosmische Energiestroom is een neerwaartse energiestroom gevuld met Goddelijk Licht - Levensenergie - dat bestaat uit een oneindig kleurenspectrum, inclusief de kleuren zwart en wit! Het Licht zal via de transformatie- en de transmutatiechakra's het chakra-systeem voeden middels een persoonsgebonden trillingsfrequentie (kleurenspectrum), dat afgestemd is op de individuele chakra-bewustzijnsniveaus. Deze energietoevoer is pulserend en wordt gedoseerd 'toegediend' overeenkomstig de chakra-energieniveaus.
Per chakra zal de Kosmische Energie het (persoonlijk) bewustzijnsniveau proberen te activeren door samen te werken met de Aardse Energiestroming; de bevrijdende energiestroom. Het proces wordt versterkt door de wijze waarop de chakra's communiceren met de buitenwereld - de horizontale energiestromingen -, wat uiteindelijk zal resulteren in de vertegenwoordiging van energieën in het NU-moment; Het Zijn in het Nu-moment!

afb._jezus_21In het chakra-knooppunt of hartpunt vermengt dus de hoofdstromen van energieën zich met elkaar. Op basis van levenservaringen van meerdere levens en het huidige leven vindt er een omzetting plaats van energie naar bewustzijnsniveau. In een dergelijke situatie kan dit bewustzijnsniveau zijn oude programmering - de psychologischeh deelaspecten - verwerken en nadien aanpassen. Je zou kunnen zeggen, dat bepaalde levenservaringen zijn 'verwerkt' of op zijn minst aan het veranderen zijn.

Onthoud, dat het chakra-systeem een bewustzijnsmodel is!