Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Onder de aura of het menselijk energieveld wordt enerzijds iemands Jezus_afbeeldinguitstraling verstaan, anderzijds het elektromagnetische spanningsveld dat het lichaam als een fijn-stoffelijke huis omgeeft. Het menselijk energieveld kan als een lichtend lichaam worden beschouwd dat het fysieke lichaam omhult, het fysieke lichaam doordringt en zijn eigen karakteristieke uitstraling heeft. De aura wordt vaak als wit licht waargenomen en is opgebouwd uit allerlei energievelden van verschillende dichtheid, frequenties of gelijksoortige geluidsgolven, die tezamen een grote hoeveelheid aan informatie bevatten.

Iedereen heeft een energieveld om zich heen, dat in werkelijkheid de totale mens in stand houdt. Het is het terrein waarop de energieën van zowel fysiek lichaam als ziel en geest georganiseerd en verdeeld worden en waarbinnen energie-organen of chakra's zijn die het fysieke lichaam, ziel en geest met elkaar verbinden.

Als we nu het menselijk energieveld definiëren als het geheel van velden of uitstralingen van het menselijk lichaam, dan zien we dat vele bekende aspecten ervan - zoals elektrostatische, magnetische, elektromagnetische, sonische, thermische en visuele aspecten - te metenafb._jezus_57 zijn in bijvoorbeeld een laboratorium. Al deze gemeten verschijnselen hangen samen met de normale fysiologische processen van het lichaam en bovendien voorzien ze ons van een 'voertuig' van ons psychosomatisch functioneren. Met andere woorden dit energieveld staat in nauw verband met onze gezondheid. Als iemand niet gezond is, is dat in zijn energieveld of aura zichtbaar als een onevenwichtige energiestroom, (zwarte) vlek of kleurverandering.

De aura of het menselijk energieveld is dus te beschouwen als een weerspiegeling van zijn of haar (psychische) gedachten en (fysieke) gevoelens!