Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Het is belangrijk, dat je eerst het idee van de menselijk energetische anatomie begrijpt. Het bestaan kan worden verklaard volgens de 

afb._jezus_52elektromagnetische wetten van de fysica. Net zoals de anatomie van het fysieke lichaam uit vele stelsels bestaat - het spier-, bloedvat-, gewrichten- en endocriene stelsel - bestaat de energetische anatomie ook uit stelsels. Eén ervan is het chakra-stelsel - het Chakra-Systeem-, tweede is de combinatie van het DNA en de energie-meridiaansystemen (nadi's kortweg), maar ook de oude bekende begrippen als  de mentale, etherische en emotionele lichamen (= 'energielagen') vormen tezamen ook een uniek stelsel van uitwisselingspatronen van energiefrequenties; een rastervorming netwerwerkstructuur met een universeel patroon - harmonische vorm - die overal in de natuur is terug te vinden. Deze unieke vorm heeft geleid tot het omschrijven van een energiepatroon die universeel is: de vorm en de structuur ervan zijn voor ieder in wezen gelijk!

Nieuw Inzicht 9
Mijn persoonlijke gedachte is, dat geometrische, harmonische vormen - vacuüm of hyperruimte zoals tetraëder (viervlak) en octaëder (achtvlak) - gerelateerd zijn aan een persoonsgebonden DNA-structuur én een persoonsgebonden rasterstructuur van een bepaalde geometrische vorm, hoewel dit wetenschappelijk nog niet is onderzocht en bewezen is. Hierbij kun je denken, dat ieder menselijk energieveld gebonden is aan een afb._jezus_51persoonlijke reeds 'opgebouwde' trillingsfrequentie tijdens zijn of haar leven, geformeerd uit de SPIRIT-Referentie-Energiestraal én de persoonlijke (levens)intenties.

Het primaire doel van dit unieke energiepatroon - het persoonlijk energieveld - is dat ook de grotere elektrische ladingen te kunnen bevatten die ons als evoluerende mensen ter beschikking staan. Het persoonlijk energieveld of aura(veld) respecteert én versterkt de evolutie van het individu ten alle tijden, wat kan inhouden dat tijdens het persoonlijk evolutieproces [het levensproces] er een zgn. 'her-bedrading' voor nieuwe energieën gaande is of zelfs plaats vindt zonder dat we dat bewust beseffen.

Het elektromagnetisch energieveld of aura creëert een persoonlijke resonantie met het Kosmische Netwerk - de Kosmische Straal - om je co-creatieve proces zo krachtig mogelijk te laten verlopen. Met andere woorden er zijn geen kosmische grenzen, geen energielagen alleen maar overtuigingen van de mensheid die een gezond leven stagneren. Zoals ik vaak gezegd heb: 'Ieder mens is een meester-in-wording!' 'We leren hier op Aarde hoe we meester in het meesterschap kunnen worden'. 'Wij zijn alleen meesters, we hoeven ons dat alleen maar te herinneren. Een ware meester groeit voortdurend in zijn vermogen om een zo 'verlicht' mogelijk leven te leven', middels het co-creatieve scheppingsproces.

Theoretisch gezien zouden we in staat moeten zijn om de Vormen - het uitwisselen van de 'oude' Vorm (oud jasje) in een Nieuwe Vorm (nieuw jasje) - afb._jezus_40onmiddellijk om te wisselen en te veranderen. Maar, omdat een lange energiegescheidenis (Inzicht, no.6) van vervormde of verstoorde patronen zekere veranderingen in het fysiek en spiritueel functioneren van de mens hebben veroorzaakt, zou een acute verandering waarschijnlijk het systeem 'opblazen' en een enorme schok bij het individu teweeg brengen. Om deze reden wordt de wissel van een Vorm naar de andere geleidelijk gedaan. De Hogere Engelen helpen ons - indien wij dat wensen, de intentie hebben om te willen veranderen - om geleideljk aan een proces van her-bedrading te ondergaan, wat betekent dat de meridianen die gesloten waren te openen en effectief nieuwe meridianen of energiekanalen te creëren om de nieuwe energieën te dragen die dit lichaam of deze vorm nu manifesteert. Uiteraard zijn er herkenbare fysieke symptomen voelbaar en herkenbaar tijdens dit unieke proces van her-bedrading. [Nieuwsbrief, Meditatie -www.milllennium-visie.org]