Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

148.jpg

 

Het levenswerk van een ziel

Als de mens terugkeert naar een menselijk leven, dan is dat altijd een poging om meer ervaring op te doen en zich aldus verder te evolueren; te ontwikkelen. Tijdens het hele leven bepaal jij zelf je eigen regels. Jij zet de richtlijnen uit en jij beslist uiteindelijk hoe goed je het hebt gedaan hier op Aarde. Hoe goed je bezig bent op ieder moment van de dag, want jij bent tenslotte degene die besloten heeft |Wie-en-wat-jij-werkelijk-Bent| ..... en |Wie-jij-wilt-Zijn|.
Dit hele proces - de cyclus van het leven - gaat er juist om dat je Zelf te ontdekken, je zelf scheppen zoals wij werkelijk zijn en werkelijk wensen te zijn.
De ziel vormt het denkbeeld, de geest schept en het lichaam ervaart. Op deze manier gaat de cyclus van schepping en ervaring, verbeelding en vervulling, kennen en naar het onbekende groeien .... alsmaar door. Nu en altijd. De ziel weet heel goed dat haar doel evolutie is. Dat is haar enige doel, haar wezenlijke doel. Haar belang ligt niet bij de prestaties van het lichaam of de ontwikkeling van het verstand. Dit alles heeft geen betekenis voor de ziel. De ziel streeft naar dat gevoel, niet naar kennis. De ziel wil zichzelf voelen en zo zichzelf kennen door haar eigen ervaring hier op aarde. De ziel wordt dan de som van elk gevoel dat je ooit hebt gehad in welk vorig leven dan ook.

Meer informatie over het onderwerp 'de ziel': Nieuwsbrief Mei 2009, 'Buikgevoel of toch intuïtie?' en Nieuwsbrief Juli 2009, 'Ben jij paranormaal begaafd?'; www.millennium-visie.org