Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Wanneer je het op je neemt om op Aarde een nieuw fysiek lichaam te gaan afb._jezus_18bewonen, verlaagt je etherische lichaam - de 'energieklont' - zijn vibraties, vertraagt zich van een trilling die zo snel is dat zij zelfs niet kan worden gezien, tot een snelheid die massa en materie opleveren. De reële materie is de schepping van de zuivere gedachte, het werk van je zuivere geest, het hogere geestelijke aspect van het drieledig wezen. Deze materie is een co-agulatie van een miljoen, triljoen verschillende energiedeeljtes tot een enorme massa die wordt gecontroleerd door de geest: het meesterbrein. Zodra deze nietige energiedeeltjes hun energie hebben verspreid, worden ze afgedankt door het lichaam, terwijl de zuivere geest (= de ziel) nieuwe deeltjes creëert. Het etherisch lichaam 'vangt' deze gedachte zogezegd op, verlaagt de vibratie van meer energiedeeltjes (laat ze kristalliseren) en ze worden materie, jouw nieuwe materie.

Reïncarneren betekent dus, dat je uit het |Al| te voorschijn kunt komen als....

1. als een
Nieuwe Zelf;afb._jezus_20
2.
of als
hetzelfde Zelf (dat je eerder was)

Dus je kuntbijvoorbeeld ná dit leven terugkeren als dezelfde persoon die je was voor je stierf. Jezus en Lazarus zijn na hun dood teruggekeerd naar hun eigen lichamen. Dit terugkeren naar het leven gebeurd iedere dag in ziekenhuizen.

Als een ziel ervoor kiest om in een fysieke vorm terug te keren, dan kiest zij meestal een ander lichaam. Zo kan ze aan een nieuwe agenda beginnen, nieuwe herinneringen ervaren, nieuwe avonturen ondernemen!