Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

029.jpg

 

Vindt er een soort 'evaluatie' plaats?

In het hiernamaals vindt géén 'godsgericht' plaats. Je krijgt zelfs niet de gelegenheid jezelf te beoordelen, want je zou jezelf ongetwijfeld een veel te lage waardering geven. Neen, er vindt geen evaluatie plaats, er worden geen duimen omhoog of omlaag gehouden. Alleen mensen zijn zo belust op oordelen en omdat wij dat zijn, denken wij dat God het ook zal doen. Dat is echter niet zo en dit is een grote waarheid die wij maar niet lijken te kunnen aanvaarden.
Niettemin, al is er geen beoordeling in het Hiernamaals, er is wel de gelegenheid nog eens te kijken naar alles wat je hebt gedacht, gezegd en gedaan. Je kunt beslissen of je nogmaals hetzelfde zou kiezen op grond van |Wie-je-Bent| en |Wie-je-wenst-te-Zijn|. Het volstaat om te zeggen dat je de mogelijkheid zult hebben om je huidige leven zonder pijn, vrees of oordeel terug te zien, met als doel te beslissen hoe je je voelt over je ervaring hier en hoe je je van hieruit verder wilt ontwikkelen.

Velen zullen beslissen terug te keren naar deze wereld van densiteit en relativiteit. Dit om opnieuw te ervaren welke keuzes en beslissingen je zultafb.15 maken over het eigen Zelf op dit niveau. Anderen - slechts weinigen - zullen terugkeren met een andere missie. Ze keren terug met het doel anderen te helpen.