Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

028.jpg

 

Satan en de Duivel?

De Duivel is door mensen uitgevonden om anderen te dwingen te doen wat zij willen, door hen te dreigen met een scheiding met God. De verdoemenis, is eeuwig verbannen zijn naar de vlammenzee van de Hel, dat was de ultieme angst-tactiek die duizenden jaren werden toegepast door meerdere kerkelijke instanties; georganiseerde religies! Als Satan bestaat, dan bestaat hij in de vorm van onze eigen gedachten over afgescheiden te zijn van God. Maar het is onmogelijk  om gescheiden te zijn van God, want God is |Al-Wat-Bestaat|. Wanneer je uiteindelijk begrijpt dat Gods Wereld geen scheiding kent - dat wil zeggen dat er niets is dat niet-God is - dan zul je eindelijk die menselijke uitvinding kunnen loslaten die wij satan genoemd hebben.

Jij en God zijn één. Omdat God niet in staat is om zich van ons te scheiden, of wat dan ook. De 'Hel' betekent gewoon dat je dit niet weet. 'Zaligheid' betekent dat je het weet en helemaal begrepen hebt. Met deze kennis zijn wij nu gered. Het is niet langer nodig ons zorgen te maken over wat er met je 'na je dood' gebeuren zal!