Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Wat in het leven ná dit leven gebeurt, is zo buitengewoon dat je het niet kunt beschrijven in termen die voor ons te begrijpen zijn. Misschien ben je in de gelegenheid om eens te praten met mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Zij zullen bevestigen wat zij hebben ervaren tijdens hun kortstondige reis. 024.jpg
De ervaring over een leven na dit leven kent namelijk een andere dimensie en tart letterlijk alle beschrijvingen met zulke beperkte middelen als woorden. Het volstaat om te zeggen, dat je de mogelijkheid zult hebben om je huidige leven - zonder pijn, vrees of oordeel - terug te zien, met als doel te beslissen over hoe je je voelt over je ervaring hier én hoe je je van hieruit verder wilt ontwikkelen.

Velen zullen beslissen terug te keren naar deze wereld van densiteit en relativiteit. Dit om opnieuw te ervaren welke keuzes en beslissingen je zult maken over het eigen Zelf op dit niveau. Anderen - slechts weinigen - zullen terugkeren met een andere missie. Zij keren terug naar densiteit en materie met als enige doel andere hieruit te leiden. Altijd zijn er onder ons mensen op Aarde geweest die deze keuzes hebben gemaakt. Je kunt ze direct aanwijzen. Hun 'werk' is gedaan. Zij zijn naar Aarde teruggekeerd, eenvoudig en alleen om anderen te helpen. Hierin ligt hun vreugde, hun verheffing en vervoering. Zij streven naar niets anders dan behulpzaam zijn.

In de tijd na je 'dood' kun je er ook voor kiezen om elke vraag die je ooit hebt gehad, beantwoord te krijgen, om vragen te stellen waarvan je het bestaan nooit vermoed had. Of je kunt ervoor kiezen om de Eenheid met |Al-Wat-Is| te ervaren. En je krijgt de kans om te besluiten wat je het afb.8volgende moment zijn, doen en hebben wilt. Wil jij terugkeren naar het lichaam dat je net verlaten hebt? Kies je ervoor nogmaals een menselijk leven te leiden, maar dan een ander leven? Kies je ervoor om op de plek in de 'geesteswereld' te blijven, op het niveau dat je dan ervaart? Wil je verder gaan, doorgaan met leren en ervaren? Kies je ervoor 'je identiteit te verliezen' en op te gaan in de Eenheid?
Wat kies je? Wat kies je? Dat zal de vraag zijn die God je stelt.

Dus wat er gebeurt als je sterft, is ........... dat je doorgaat met leven! Wanneer je sterft, houd je niet op te scheppen; te creëren. Denk je heus dat je ophoudt te scheppen, omdat je 'dood' bent? De reden waarom je niet ophoudt met scheppen wanneer je sterft, is dat je nooit sterft. Jij blijft eeuwig leven! Dus wat er met je gebeurt, is dat wat jij wilt dat er met je gebeurt. Niet meer en niet minder. Niet alleen in het lichaam (de ziel schept het leven op Aarde in een fysieke vorm) schep je je eigen werkelijkheid, maar ook wanneer je daar 'los' van bent; los van het fysieke lichaam. Dat is wat er werkelijk met je gebeurt!

In de eerste momenten van wat wij het Hiernamaals noemen, vind je het misschien juist moeilijk om je aan het Collectieve Bewustzijn over te geven, als je alles om je heen (wat je allemaal ongelijk lijkt) bekijkt. Dus zul je proberen aan je eigen individuele begrip vast te houden, of dat nou goed voor je is of niet. In het Hiernamaals hoef je je wat dat betreft geen zorgen afb.9te maken, want je zult onmiddellijk automatisch door wezens met een hoger bewustzijn omgeven worden, en door het Hogere Bewustzijn Zelf; God! Toch kan het gebeuren dat je niet meteen weet dat je zo liefdevol opgenomen wordt; het kan zijn dat je dat niet meteen begrijpt. Daardoor zal het lijken alsof je van alles 'overkomt'; dat je de speelbal bent van één of ander lot van het moment. In werkelijkheid ervaar je het bewustzijn waarin je bij het sterven verkeerde.
Sommigen van ons hebben verwachtingen zonder je daarvan bewust te zijn. Je hele leven heb je nagedacht over wat er ná de dood zou gebeuren, en wanneer je 'sterft' worden die gedachten manifest, en dan realiseer je je opeens wat je gedachten waren, dan maak je je gedachten op eens waar. En het zullen je sterkste gedachten zijn - de gedachte waar je je het meest aan vastgehouden hebt - die zoals altijd in het leven het hardste doorwerken!