Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Reeds in 1939 ontdekte drs. H. Burr en F. Northrop (Yale Universiteit), dat zij door meting van het energieveld van een plantenzaadje konden zeggen Jezus_als_herderhoe gezond de plant zou worden die uit dat zaadje zou groeien. Zij ontdekten, dat zij door het energieveld van kikkereieren te meten de toekomstige plaats van het zenuwstelsel van de kikker konden onderscheiden. In 1959 toonde dr. Leonard Ravits (William and Maru Universiteit) aan dat het menselijk energieveld (ook wel aura genoemd) aan schommelingen onderhevig is die samenhangen met de mentale en psychische stabiliteit van de betreffende persoon. In 1979 bracht wetenschapper Robert Becker (Upstat Medical School in New York) een complex elektrisch veld in kaart dat verbonden is aan en gevormd is als het lichaam en het centraal zenuwstelsel.
Dr. Victor Inyushin (Kazakh Universiteit, Rusland) heeft vanaf 1950 uitgebreid onderzoek gedaan naar het menselijk energieveld. Met gebruikmaking van de resultaten van zijn experimenten suggereert hij het bestaan van een 'bio-plasmisch' energieveld dat samengesteld is uit ionen, vrije protonen en vrije elektronen. Zijn observaties toonden aan, dat de bioplasmische deeltjes voortdurend vernieuwd worden door chemische processen in de cellen én constant in beweging zijn. Er schijnt in het biolplasma een betrekkelijk stabiel evenwicht tussen positieve en negatieve deeltjes te bestaan. Ontstaat er een ingrijpende verschijving van dat evenwicht, dan wordt de gezondheid van het organisme aangetast.

Wetenschappelijk is aangetoond, dat het energieveld of aura in kracht en in vorm verandert wanneer er fysiologische en psychologische veranderingen optreden. Wij bestaan dus uit energievelden zo werd vermeld! De intensiteitJezus_en_klein_kind of wel  de dichtheid van het energieveld wordt bepaald door onze innerlijke kracht die vanuit het bewustzijn wordt opgebouwd en de samensmelting met de Kosmische Energieën; de Levensenergie, de enegie van de Oerbron. De helderheid en zichtbare kleurintensiteit van de aura hangt enigszins van het bewustzijnsniveau van de persoon in kwestie af.

De belangrijkste eigenschap van het energieveld, vanuit medisch oogpunt is dat het mogelijk is om met behulp van het energieveld ziektes te kunnen constateren lang vóórdat ze zich manifesteren in het lichaam. Mogelijke ziektes uiten zich als verstoringen in het energieveld en zijn soms al jaren van tevoren te zien. De meeste kwalen hebben hun oorsprong in de energievelden en daarna, door de tijd en leefgewoonten, worden de energiestoringen in de vorm van lage trillingen overgebracht op het lichaam waar ze de vorm van ernstige ziekten kunnen aannemen.