Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

053.jpg

 

Gezondheidsproblemen

Misschien is het verstandig om eerst eens op te helderen wat jij vermoedelijk al weet: vele ziekten is zelf geschapen! Zelfs de conventionele doktoren zien tegenwoordig in hoe mensen zichzelf ziek maken. De meeste mensen doen dit tamelijk onbewust. Ze weten niet eens wat ze doen. Wanneer ze ziek worden, weten ze niet waardoor ze zijn getroffen. Het lijkt eerder alsof hun iets is overkomen dan dat ze zichzelf iets hebben aangedaan. Dit gebeurt omdat de meeste mensen onbewust door het leven gaan, niet alleen wat gezondheidszaken en gezondheidsproblemen betreft.
Mensen roken en vragen zich af waarom ze kanker krijgen. Mensen nemen vlees en dierlijk vet tot zich en vragen zich af waarom hun aderen dichtslibben. Mensen zijn hun hele leven boos en vragen zich af waarom ze een hartaanval krijgen. Mensen wedijveren met anderen - zonder genade en onder ongelooflijke stress - en vragen zich af waarom ze een beroerte krijgen.
De minder voor de handliggende waarheid is dat de meeste mensen zich dood piekeren. Je zorgen maken is ongeveer de slechtste mentale activiteit die er is, na haat, die uiterst zelfdestructief is. Je zorgen maken heeft geen zin. Het is verspilde mentale energie. Het roept biochemische reacties op die het lichaam schaden, van verstoppingen tot hartaanvallen en van veelheid aan tussenliggende zaken. Je gezondheid verbetert bijna meteen zodra je ermee stopt je ongerust te maken.

'Tobben is een geestesactiviteit die zijn verbinding met God niet begrijpt'.

054.jpgHaat is zonder meer de schadelijkste mentale conditie. Het vergiftigt het lichaam en het effect ervan is bijna onomkeerbaar. Angst is het tegenovergestelde van alles wat je bent en heeft dan ook een tegendraads effect op je mentale en lichamelijke gezondheid. Angst is uitvergrote zorgelijkheid. Zorgelijkheid, haat en angst - samen met hun afstammelingen vrees, bitterheid, ongeduld en gierigheid, onvriendelijkheid en de zucht tot veroordelen en verwerpen - vallen het lichaam op celniveau aan. Het is onmogelijk een gezond lichaam te hebben onder deze condities. Evenzo leiden eigenwaan, genotzucht en wellust - zij het op minder ernstige wijze - tot lichamelijke ziekten of een gebrek aan welbevinden.

Meer informatie over het onderwerp 'de ziel en de geest': Nieuwsbrief Mei 2009, 'Buikgevoel of toch intuïtie?' en Nieuwsbrief Juli 2009, 'Ben jij paranormaal begaafd?': www.millennium-visie.org