Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

048.jpg

 

Waar zit de geest nu precies?

Vroeger dacht men dat de geest alleen in het hoofd zat. Wel nu, je geest zit niet in je hoofd. Je geest zit in elke cel van je hele lichaam.
Wat de geest wordt genoemd, is in feite een energie. Het is ....... gedachte. En gedachten zijn een energievorm en geen ding. Je hersenen zijn een ding. Het is een fysiek, biochemisch mechanisme. Het grootste en meest gecompliceerde mechanisme waarmee het lichaam de energie van je gedachten vertaalt, omzet in gerichte acties. Biochemici hebben vaak opgemerkt hoe individuele cellen hun eigen intelligentie lijken te bezitten. En dat doen ze ook!

045.jpgDus je geest zit in iedere cel en is verbonden met iedere lichaamscel. In je hersenen zitten meer cellen dan op elke andere plek, daarom lijkt het of je geest daar zit. Van essentieel belang is om te begrijpen dat de geest direct met het brein communiceert. Het brein is dus de geest in fysieke vorm.

Wetenschappelijk is recentelijk aangetoond, dat wij over meerdere informatiecentra - informatie verwerkende centra - beschikken, te weten het hoofd, het hart en de buikstreek (plexus solaris).

Meer informatie over het onderwerp 'de ziel en de geest': Nieuwsbrief Mei 2009, 'Buikgevoel of toch intuïtie?' en Nieuwsbrief Juli 2009, 'Ben jij paranormaal begaafd?': www.millennium-visie.org