Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

039.jpg
Waarom wil de ziel dit allemaal zelf ervaren?

Het onuitwisbare doel van alle zielen is uiteindelijk een god te worden, een god te zijn. Zo heeft God de ziel geschapen, gecreëerd om de ziel de gelegenheid te geven om te ervaren wat een god kan zijn en om een god te worden. Je bent dus als het ware een 'god-in-wording' aan het worden. 

Je kunt je uiteindelijk doel als het ware niet 'ontlopen'. Hoewel je zelf het 'tempo' bepaalt, waarin je besloten hebt om een 'god-in-wording' te worden. Iedereen zal uiteindelijk - na jaren, duizenden jaren, honderdduizenden jaren - zijn eindbestemming bereiken. Maar ja, om god te zijn en te worden, zoals God Zelf, die wel miljoen, miljard, biljoen aspecten bezit, heeft de ziel-in-wording (met nog weinig levenservaring) nog een grote taak voor zich. Een gigantische menu van existenties waaruit gekozen kan worden, om dit uiteindelijke streven van de ziel om een god te zijn, waar te maken.

Meer informatie over het onderwerp 'de ziel': Nieuwsbrief Mei 2009, 'Buikgevoel of toch intuïtie?' en Nieuwsbrief Juli 2009, 'Ben jij paranormaal begaafd?': www.millennium-visie.org