Bericht
 • EU e-Privacy Richtlijnen

  Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

  Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Een omschrijving van de ziel:

 1. De ziel is de 'individualisatie' van het Goddelijke Geheel en die is |Alles-Wat-Er-Is|!
 2. De ziel wordt voortgebracht uit God Zelf, en is dus een goddelijk deel van God Zelf! Een energielichaam van God!afb.4
 3. De ziel is een goddelijk deel van het Goddelijke Geheel; een deel van het Ene Onmetelijke, Oneindige Energielichaam.
 4. De ziel is een god in het klein; de ziel is het gereedschap waarmee God ZichZelf uitdrukt!
 5. De ziel is geworden tot een 'enkeling'; een samengeklonterde energiedeel (energielichaam) van |Al-Wat-Is|, dat het menselijke lichaam omhult en doordringt.
 6. De ziel is de Universele Levensenergie, gefocust, gelokaliseerd, en vibrerend op een specifieke frequentie binnen een bepaalde ruimte en tijd-concept; de twee ervaringswijzen van de ziel.
 7. De ziel is de essentie, die een persoon 'levend' maakt.
 8. De ziel is een zelfstandig evoluerende schepsel!
 9. De ziel is herkenbaar en voelbaar door de aanwezigheid van zowel vrouwelijke- als mannelijke energieën; het dualistisch concept of het ying-yang principe!

Meer informatie over het onderwerp 'de ziel': Nieuwsbrief Mei 2009, 'Buikgevoel of toch intuïtie?' en Nieuwsbrief Juli 2009, 'Ben jij paranormaal begaafd?': www.millennium-visie.org