Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

031.jpg

 

Het meer-dimensionale 'ik'

Ieder van ons heeft een kern en daaromheen zitten de gewone vermogens en de energieën die we in ons dagelijks leven het meest gebruiken. Ieder mens, ieder van ons bestaat uit een fysiek lichaam, een ziel en een geest. Ook wel het drieledig wezen genoemd.
Ieder van ons heeft een verstand, een lichaam en een geest. Je zou dit ook het fysieke, het non-fysieke en het metafysische kunnen noemen. Psychiaters spreken over het bewuste, het onderbewuste en het superbewuste. De filosofen noemen het id, ego en superego. De wetenschap noemt het energie, materie en anti-materie. De dichters spreken over geest, het hart en de ziel. En sommige theologen hebben het over de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Maar al deze drie aspecten van jou zijn in feite energieën, hoogwaardige trillingen die zich manifesteren als krachtige energiecentra in en rond het hele lichaam. En juist deze energieën kun je opmerken, voelen en in sommige gevallen zelfs zien. Het zijn deze energieën die wij allen opmerken als wij elkaar ontmoeten, soms onbewust maar ze zijn wel degelijk aanwezig.

Meer informatie over het onderwerp 'de ziel': Nieuwsbrief Mei 2009, 'Buikgevoel of toch intuïtie?' en Nieuwsbrief Juli 2009, 'Ben jij paranormaal begaafd?': www.millennium-visie.org