Bericht
 • EU e-Privacy Richtlijnen

  Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

  Bekijk Privacy Richtlijnen

 

In contact komen met je Hogere Zelf. Ja, hoe?

1. De interne communicatie

'Ik wil leren communiceren met mijn ziel! Want ik besef terdege dat de ziel - mijn goddelijke Bron, mijn waarheid - de 'toegangspoort' is met Hogere Wezens'.

005Het openen van je kanaal naar de hogere sferen zal een sprong in je ontwikkeling teweegbrengen. Je hebt dan toegang tot alle kennis, ideeën en wijsheid die er is en die er ooit zal zijn!
Om dit interne contact met je ziel - je innerlijke Zelf, je hogere zelf, je super-onderbewuste - mogelijk te maken, dien je te leren te concentreren, je eigen gedachten te negeren en ontvankelijk te worden door hogere leiding tijdens deze bijzondere, eenvoudige oefeningen. Tevens zal je meer besef krijgen, wat jouw ziel voor jou als energiewezen allemaal kan betekenen.

Opmerking.
Deze 'interne-communicatie' - het communiceren met je hogere Zelf, je ziel - is niet te vergelijken met het communiceren (het contact) met Hogere Lichtwezens; gidsen, engelen, of aartsengelen!

2. De intuïtie is het 'gehoor van de ziel'

'Het beseffen dat het bestaat, dat het mogelijk is'

Tijdens het oefenen met ons innerlijk geleidingssysteem (interne communicatie) zal je gaan beseffen, dat hét - iedereen mag het noemen zoals je wilt; intuïtie, het innerlijke vertrouwen of 'een voorgevoel in je onderbuik' - permanent aanwezig is! Het bestaat, het is een groter bewustzijn. Het is 006een doorvoeld besef van zekerheid. Een diep, op cellulair niveau verankerd besef van ons Goddelijk bestaansrecht. En .... hoe meer je leert vertrouwen op dat groter en hoger bewustzijn, des te meer zal je beseffen dat je er daadwerkelijk op kunt vertrouwen.
Want .... in de ziel zit je intuïtie! Je intuïtie zit niet in je hersenen; niet in de geest of het verstand! De intuïtie is te beschouwen als het gehoor van de ziel. De ziel is het enige instrument dat gevoelig genoeg is om de lichtste trillingen van het leven 'op te pikken', om de energieën van Hogere Wezens te 'voelen' en te horen, om hun energiegolven in je (energie)veld waar te nemen en hun persoonlijke informatie-frequenties te kunnen interpreteren.
Realiseer je dat je zes zintuigen hebt, niet slechts 'vijf'. Dat zijn je reukzin, smaak, tastzin, gezicht, gehoor en .... (zuiver) weten! Dus ieder van ons zal zo op zijn eigen manier het communicatieproces met de Hogere Wezens ondergaan. Zo werkt ook de interne communicatie met je innerlijke Zelf, je hogere Zelf. Maar het aller belangrijkste is, dat je het intense contact met je innerlijke zelf kunt voelen en dus zelf kunt ervaren! Je bent niet afhankelijk van iemand anders!

Onthoud: Het gevoel en emotie is de taal van de ziel! We zeggen wel, dat de ziel spreekt tot je via het hart en dat het hart de verbinding(s)(brug) is tussen ziel en de geest.

3. Vier redenen om je intuïtie permanent te gebruiken:

 1. Probeer dit 'adem-werk' aan het begin van de dag te doen, nog voordat je iets anders onderneemt.
 2. Tref de nodige voorzorgen voor een zuiver en veilig gevoel. Reserveer daarom elke dag voldoende tijd om naar de wereld 'binnenin' te gaan!003
 3. Als je door deze innerlijke wereld beweegt, neem dan langzaam afstand van alle gedachten en beelden van de buitenwereld. 'Laat je geest leeglopen'.
 4. Als je diep inademt, voel dan hoe je de energie van je leven - de levensenergie - in je opneemt.
 5. Na een tijdlang diep in- en uitgeademd te hebben, stel je je dan voor hoe die levensenergie naar binnen stroomt door de ingang boven op je kruin.
 6. Sluit je ogen en kijk met je innerlijke oog hoe die energie door je hele lichaam stroomt.
 7. Concentreer je bewustzijn op een plek in het midden van je voorhoofd, vlak boven je ogen!
 8. Als je uitademt, laat je de energie door je voeten naar buiten stromen. Concentreer je op het geluid van je ademhaling én blijf je tegelijkertijd concentreren op je voorhoofd!
 9. Doe dit een aantal keren en tast gelijktijdig je lichaam af.
 10. Maak je ademhaling tot je eigen mantra: het geluid dat naar binnen stroomt tijdens het ritmische cadans van in- en uitademen.
 11. Blijf dit gedurende enkele minuten volhouden; 3 minuten.
 12. Stel je nú voor dat je hersenen zich met deze (levens)energie gaat vullen tijdens het inademen! Voel hoe de zuurstof je hersens vult, de hersencellen voedt en verzorgt. Voel hoe de cellen in je hersenen opbloeien.
 13. Beide ogen zijn gesloten, alleen het innerlijke oog is nu wederom op het voorhoofdspunt tussen de ogen gericht.
 14. Blijf nu regelmatig in- en uitademen, gedurende 7 minuten!
 15. Het kan zijn dat je hierna misschien een beetje licht in je hoofd gaat worden. Maak je je daar geen zorgen over. Je voelt je misschien licht in je hoofd omdat je licht in je hoofd bent. Je hebt het goud-witte licht van de energie van het leven naar je hersens gestuurd. Je hebt het daar doelbewust naartoe geleid. Dit 'verlicht' de hersencellen. Je krijgt misschien een gevoel van verlichting. Maar blijf ernaar kijken met je innerlijke ogen.
 16. Blijf staren in het donker van deze lege ruimte, totdat je iets 'ziet'!
 17. Blijf je concentreren op je ademhalingsproces; het regelmatig in- en uitadmen. Maar blijf diep 'kijken'.
 18. 'Sleep' er geen onnodige dingen bij, maar wacht tot dat wat er toch al is, zich voor jouw bewustzijn openstelt!
 19. Iets zal opeens voor je verschijnen. Voor velen lijkt het op een dansende blauwe vlam. Je zult deze vlam niet alleen zien, je zult hem ook voelen. De ervaring, het gevoel van de vlam, zal je overspoelen vn vreugde. Je zult dit liefde noemen. En misschien voel je tedere, zachte tranen in je opkomen. Laat ze komen.
 20. En .................. zeg, hallo tegen je ziel!