Bericht
 • EU e-Privacy Richtlijnen

  Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

  Bekijk Privacy Richtlijnen

Wat beoogt het Zelfhelingsprogramma?

027Als je ervaart wat je niet bent, dan is dat een manier om |dat-wat-je-bent| (het tegenovergestelde) te ervaren en dus geen kwestie van falen. Dus wat wij 'falen' of een 'mislukking' noemen, omhels het liefdevol, veroordeel het niet. Want waar jij je tegen verzet, blijf bestaan. En dat waar je naar kijkt, verdwijnt. Dat wat je aandacht schept, groeit. Dus de manier om de illusie van de mislukking achter je te laten, is gewoonweg alles als een onderdeel van je welslagen zien.
Wetenschappers begrijpen dit intuïtief. Edison bleef volharden in het uitvoeren van meer dan 1000 experimenten, totdat uiteindelijk de gloeidraad bleef branden. Illusie van de mislukking is nodig om de blijdschap van succes te kunnen ervaren. Als je de bal vanaf de middellijn in het doel schiet, zal je zeker blijdschap opwekken. Maar na de 100ste geslaagde poging, zalje snel de opwinding verliezen. Maar er is geen sprake van een wedstrijd. Zo is het leven ook. Dus in feite bestaan er géén mislukkingen, alleen maar succes.

 1. Grotere vitaliteit op zowel emotioneel-, mentaal- als fysiek gebied;
 2. Aanpakken van je 'emotionele virussen';
 3. Wakker schudden van je eigen energie; het in 'flow'-zijn;002
 4. Energetiseren en vitaliseren;
 5. In contact komen met je innerlijke Zelf; je ziel!
 6. Het ontwikkelen van latente gaven van helderziendheid, telepathie, enz.;
 7. Het ondergaan van een ware transformatie, gelukzaligheidsbewustzijn;
 8. Groter concentratievermogen en geheugencapaciteit; futloosheid verdwijnt.
 9. Minder stressgevoelig en verwijdering van psychosomatische klachten;
 10. Een groter zelfbewustwording- en innerlijk groeiproces;
 11. Beter in je eigen lichaam thuis voelen;
 12. Trainen in het 'heropvoeden' van je (negatieve) gedachtepatronen en levenshouding;
 13. Dit alles zal uiteindelijk leiden tot het ondergaan van een nieuw inzicht over de ware betekenis en doel van het leven!