Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Je hebt het nu  al veel gemakkelijker dan bijvoorbeeld drie levens geleden. Ja, in toekomstige levens zal het steeds 'gemakkelijker' worden. Hoe meer je je herinnert, des te meer ben je in staat te ervaren, des te meer weet je, zogezegd. En hoe meer je weet, des te meer je je herinnert. Het is een cirkel.

afb._jezus_50Kun je niet alles ervaren wat je maar verlangt? De tranen, de vreugde, de pijn, de blijdschap, het verlies, het verdriet, de eenzaamheid, het gelijkspel? Wat is er nog meer? Wat kun je nog meer verlangen om te ervaren in het Rijk van het Relatieve (de Aarde) en wat niet mogelijk is in het Rijk van het Absolute (het Hemelrijk). Minder pijn? Minder pijn zonder meer wijsheid blokkeert je levensdoel, het weerhoudt je ervan oneindige vreugde te ervaren en dat is |Wie-je-bent|, dat is wie God is.

Oefen daaarom geduld. Je bent namelijk wijsheid aan het winnen. En je vreugde kun je steeds vaker ervaren zonder pijn! Ook dat is een goed teken. Je bent aan het leren (je herinneren hoe) zonder pijn lief te hebben, los te laten, te scheppen, te schreeuwen zonder ............ Je bent zelfs in staat pijn zonder pijn te hebben!
Te zijn? Te zijn wat je maar wilt zijn. Gelukkig, bedroefd, slap, sterk, vreugdevol, wraakzuchtig, vol inzicht, blind, goed, slecht, man of vrouw..........
Tracht te zijn wie je graaag wilt zijn. Blijf dan groeien. Blijf worden. En blijf beslissen wat je wenst te worden in de volgende hoogste versie van het Zelf. Dit is Gods Werk waar wij allen mee te maken hebben, jij en ik.