Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Een CD-Rom spelletje spelen? Het Kosmische rad?

Natuurrampen, Einde der Tijden?

Het leven is op veel manieren te vergelijken met een soort CD-Rom; een computerspelletje. Heb je ooit kinderen gezien die een computerspelletje afb._engelen_31speelden met een CD-ROm? Heb je je wel eens afgevraagd hoe de computer weet hoe op de bewegingen van de joystick moet reageren?
De computer weet hoe hij op elke beweging van het kind reageren moet, omdat elke mogelijke beweging al op de schijf is geprogrammeerd, samen met het passende antwoord. Het staat dus allemaal op de harde schijf!

Bekijk het Kosmische rad als die CD-Rom. Alle einden (The End) bestaan al. Het Universum wacht gewoon af welk einde wij deze keer kiezen. En als het spel uit is, of wij nou winnen, verliezen of gelijkspelen, vraagt het Universum: 'Nog een spelletje?'
Het maakt de computer niet uit of je wel of niet wint. Je kunt hem niet 'kwetsen'. Hij - |Al-Wat-Is| - geeft je gewoon de kans nog een keer te spelen. Alle einden bestaan al en welk einde je zult meemaken, hangt af van de keuzes die jij maakt!

Het leven is op veel manieren te vergelijken met een soort CD-Rom. Alle mogelijke gebeurtenissen bestaan en hebben al plaatsgevonden. Nu kun jij uitkiezen welke je wilt evaren. Het is waar wat veel paranormaal begaafden (Michel Nostradamus heeft in zijn voorspellingen steeds trachtten duidelijk te maken, dat alle voorspellingen gebaseerd zijn op een herhalingscyclus van eeuwen) zeggen over veranderingen op Aarde. Ze hebben een deur naar de 'toekomst' geopend en ze hebben gekeken wat daar te zien is. De vraag is welke 'toekomst' ze gezien hebben. Net als bij het computerspelletje zijn er méér versies dan die ene. In de ene versie zal de Aarde grote ontreddering meemaken. In een andere versie niet. In feite zijn alle versies al gebeurd!