Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Misschien heb je het zelf ook wel eens meegemaakt. Op onverklaarbare wijze voel je je intens aangetrokken tot een bepaalde plaats of een bepaald land. Afb._engelen_11Of op een onbegrijpelijke manier heb je een voorliefde voor muziek, schilderen, of één of andere vorm van een kunstzinnige bezigheid. Het kan voorkomen dat je je zonder het te kunnen uitleggen, extreem verwant voelt met een bepaald persoon. Een dergelijk sterk elan in dit leven kan te maken hebben met |Wie-je-was| in een vorig leven. Ook al heb je geen bewuste herinneringen aan vorige levens, in je eigenaardigheden, voorkeuren en eigenschappen draag je sporen van deze levens mee!

Probeer te begrijpen dat de ziel en de geest gezamenlijke herinneringen, gedachten en gevoelens hebben die zijn opgeslagen niet alleen in alle lichaamscellen - Het DNA - maar ook via het holistische projectiemethode worden deze gedachten, herinneringen en gevoelens geprojecteerd in ons aura-veld of menselijke energieveld. En zijn op die manier 'leesbaar en voelbaar' geworden!