Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

In het Hiernamaals kun je meerdere dingen doen, net als in het leven dat je nu ervaart. Het gaat ook nu om drie belangrijke dingen, die je in het Hiernamaals kunt doen:

  1. Je kunt overgeven aan de scheppingen van je ongecontroleerde gedachten;
  2. Je kunt bewust vanuit je eigen keuzes je eigen ervaringen scheppen, of ..............
  3. Je kunt het Collectieve Bewustzijn van |AL-Wat-Is| ervaren,. Dit laatste heet de Hereniging of de terugkeer naar het ENE. 

Van degenen die het eerste pad keizen, blijven de meesten daar niet erg lang. Dat komt omdat je op hetzelfde moment dat je het niet meer prettig vindt afb.14wat je ervaart, je voor een andere en plezieriger ervaring kiest, wat je doet door gewoon je negatieve gedachten stop te zetten. Daardoor zul je nooit de Hel - waar wij zo bang voor zijn - beleven, behalve als je daarvoor kiest! En zelfs in dat geval zul je 'gelukkig' zijn, want je krijgt wat je wenst. Dus je blijft het ervaren tot je er niet meer voor kiest. De meesten van ons zullen zich ervan afkeren op het moment, dat ze beginnen te ervaren en iets anders creëren.
Kies je voor het tweede pad en schep je bewust je eigen ervaring, dan zul je dat ongetwijfeld beleven alsof je 'rechtstreeks naar de Hemel' gaat, want dat is wat iedereen die een vrije keuze maakt en die in de Hemel gelooft, zich zou scheppen. Als je niet in de Hemel gelooft, zul je ervaren wat je ook maar kiest te ervaren; en vanaf het moment dat je dat doorkrijgt, zullen je wensen alsmaar beter worden. En dan ga je wel in de Hemel geloven.
Als je voor het derde pad kiest, en je overgeeft aan de scheppingen van het Collectieve Bewustzijn, dan zul je snel in een toestand van volkomen acceptatie, volkomen vrede, volkomen vreugde, volkomen bewustzijn en volkomen liefde terechtkomen, want dat is het bewustzijn van het collectief. Dan zul je één zijn met het ENE, en er zal niets anders zijn dan |Wat-jij-Bent|, en dat is |Al-wat-ooit-is-geweest| ........ net zolang tot je besluit dat er iets anders moet zijn.
Dit is het nirwana, de ervaring van het Eén zijn met de Eenheid, die velen van ons tijdens het mediteren kort meemaken, en dat is een onbeschrijfelijke extase!