Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Wat gebeurt er nu als je dood gaat? Denk je nu werkelijk dat je ophoudt te 'leven' als je dood gaat? Denk je heus, dat je ophoudt te 'bestaan' en te afb.6scheppen, alleen omdat je dood bent? Denk je werkelijk dat de 'reis van de ziel' stopt, zodra het fysieke lichaam sterft? Denk je werkelijk dat na de dood er niets meer is, dat er niets meer gebeurt?

Wanneer je sterft, houd je niet op te scheppen; te creëren. De reden waarom je niet ophoudt met scheppen wanneer je sterft, is dat je nooit sterft. Daar toe ben je niet in staat. Want je bent het leven zelf en het leven is niet in staat geen leven te zijn, dus jij bent niet in staat te sterven. Wat er dus gebeurt als je sterft, is ....... dat je doorgaat met leven!
Daarom geloven mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad, dat dood gaann iet bestaat; zó hebben zij het niet ervaren. Integendeel, zij voelen zich vol leven!