Bericht
 • EU e-Privacy Richtlijnen

  Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

  Bekijk Privacy Richtlijnen

 

 1. De aura beschermt het lichaam en de ziel tegen ongewenste 'indringers' (bijv. obessieve energieën), maar biedt tegelijkertijd de mogelijheid om genezende energie te ontvangen en uit te stralen; chakra-relaties en energie-matrixen te vormen. Dus het energieveld of uitstralingsveld van deafb._jezus_51 aura fungeert als een membraan dat negatieve invloeden tegenhoudt en positieve opneemt. Haar taak is te zorgen, dat het energetisch systeem zijn eigen identiteit kan bewaren door een te vergaande versmelting met andere energetische systemen te voorkomen. Zij heeft dus een afschermende functie.
 2. De energie die door de aura stroomt, weerspiegelt onze persoonlijkheid, onze levenswijze, onze gedachten en gevoelens. Wij vlammen op net als zonnevlekken, ons magnetisch veld krimpt en dijt uit, onze persoonlijkheid straalt, we zenden en ontvangen gedachtegolven, de radar van onze fysieke en hogere zintuigen beschermt en waarschuwt ons, zelfs voor dingen die nog te gebeuren staan. Onze levensloop, onze gewoontes, onze gezondheid en onze gedachten en overtuigingen en feitelijk onze levensgeschiedenis, ja zelfs de geschiedenis van vorige levens staat beschreven in de kleurpatronen en lijnen die de energievelden van onze verschillende niveaus of bewustzijnstoestanden weergeven. Het is de 'plaats' waar alle emoties, gedachten, herinneringen en gedragspatronen te vinden zijn. Ze zweven niet zomaar in onze verbeelding; ze vinden werkelijk 'plaats' in tijd en ruimte. Wat de huid is voor het lichaam, is de aura voor het totale energiesysteem.
 3. Het menselijk energieveld is een specifieke manifestatie van de Universele LevensEnergie of Oerenergie, dat alles met het menselijk leven te maken heeft.
 4. Er wordt uitgegaan van een oud theoretisch model waarin de aura in verschillende lagen of energieniveaus zijn verdeeld. Iedere laag van de aura staat in verbinding met een bepaalde chakra. Bijvoorbeeld: 1e laag van het veld en de 1e chakra staan in verband met het lichameljk functioneren en de lichamelijke gewaarwording; het voelen van pijn of genot.
 5. Het aura-veld bevat vele kleuren en kleurcombinaties. Een kleur wordt gevormd door het licht; energiestromingen of gedachtevormen van gevoelens of emoties. Voorbeeld: als iemand opeens in een driftbui uitbarst, is het heel waarschijnlijk dat je een 'vuil-rode' auranevel om hem of haar heen ziet.
 6. Auravelden worden in verschillende vormen en grootte gezien. Normaal worden ze gezien als energieveld die het hele lichaam omgeven als een enorme ei. De meeste aura's strekken zich uit tot ongeveer een halve tot vele meters rond het lichaam.
 7. In wetenschappelijk literatuur wordt de aura omschreven als een elektromagnetisch veld, dat sterk onderhevig is aan schommelingen; een gevolg van mentale en psychische (in)stabiliteit van de persoon. In een later stadium heeft men ontdekt, dat dit energieveld in vorm en kracht afb._jezus_52verandert wanneer er fysiologische en psychologische veranderingen - zgn. bio-plasma - optraden. Op grond van tests is aangetoond, dat het energieveld van het 'lichtlichaam' afhankelijk van de persoon is en waar deze aan denkt steeds een andere reeks frequenties (Hz) heeft. Bij doorsneemensen die zich voornamelijk op materiële en alledaagse dingen richten, zijn er geen significante pieken boven een grens van 250 Hz, wat ook de frequentie van het hart en de spieren is. Mensen met genezende en paranormale vermogens blijken frequentepieken tussen de 400 en 800 Hz te hebben. Mensen die verbonden zijn met hun 'Hogere Zelf' blijken te functioneren in het bereik van 800 tot 900 Hz, terwijl mystici op meer dan 200.000 Hz functioneren.