Muziek aan/uit
Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Millennium-Visie is een informele, esoterische organisatie die zich als doel heeft gesteld,
het spirituele bewustwordingsproces te bevorderen.

Eén van de belangrijkste doelstellingen van Millennium-Visie is bekendheid te geven aan het (leken)publiek of de gemeenschap over de mogelijkheid door op een dieper niveau met je innerlijk wezen – je ziel, je geest en je lichaam – én de verbondenheid met Universele Kosmische Levensenergie te leren werken aan jezelf door fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel ten volle uit te ontwikkelen. Door zich te willen begeven op het spirituele pad en de gedachte dat men zichzelf verder kan ontwikkelen, zal het ‘alleen-maar-willen-proberen’ leiden tot een conceptuele gedachte en uiteindelijk onvoldoende begrip en resultaat opbrengen. Om daadwerkelijk te willen veranderen zal men over meer kennis en meer inzicht dienen te beschikken om tot het beoogde resultaat te komen. Vernieuwde kennis en een nieuw inzicht zijn dan ook de eerste ingrediënten, die het ontwikkelingsproces van een persoon op zijn levenspad zullen ondersteunen, begeleiden en verder doen ontwikkelen.
Vanuit de aangeboden informatie over Nieuwe kennis en Nieuwe inzichten kan men bijvoorbeeld zijn vastgeroeste overtuigingen eens onder de loep nemen. Vaak een beginstart van een nieuw proces; een spirituele groei en een veranderend bewustzijn. En dat is waar het omgaat in het leven; te ontdekken en te ervaren |Wie-ben-ik| en |Wie- wil ik-Zijn|!

Met het aanbieden van meer kennis en algemene informatie zal met behulp van de eigengemaakte kennis er Nieuwe inzichten en Nieuwe ervaringen ontstaan, die in staat zullen zijn om automatische gewoontepatronen in het leven en/ of de bestaande overtuigingen over God én het Leven te doorbreken, wat er toe zal leiden dat het Nieuw verworven inzicht een heel andere Visie zal geven over het leven met al haar wereldse problematiek. Gehoopt zal worden dat dit zal leiden tot een mondiale Nieuwe Spiritualiteit.

  • Niet een nieuwe spiritualiteit die de oude compleet moet vervangen, maar één die de oude spiritualiteit kan opfrissen;
  • Niet een nieuwe spiritualiteit die de oude doet verzwakken, maar die de oude spiritualiteit laat opbloeien;
  • Niet een nieuwe spiritualiteit die de oude ondermijnt, maar één die het beste in het oude spiritualiteit ondersteunt;
  • Nu is het moment gekomen voor de wereld nieuwe theologische gedachten en ideeën ofwel een nieuw spiritueel model te presenteren. De menselijke spiritualiteit is toe aan een opfrisbeurt.

Gehoopt zal worden dat deze Nieuwe Spiritualiteit zal bijdragen tot een maatschappelijke ontwikkelingsproces die niet alleen haar regionale of landelijke doelgroep zal ondersteunen en versterken, maar er toe zal bijdragen - op mondiaal niveau - aan de individuele redzaamheid en de kracht van individuele personen die geestelijke- en/ of lichamelijke gezondheidsklachten hebben gehad, nog steeds hebben of dan wel krijgen.
Iedereen, ongeacht zijn of haar achtergronden, is in staat deze Nieuwe kennis en het Nieuwe Inzicht tot zich te nemen. Iedereen kan van dit Nieuwe Inzicht in kennis worden gesteld, namelijk dat het leven geen ‘leerschool’ is zoals vele denken, maar het leven een evolutieproces is. Het levenspad dat de ziel en de geest samen bewandelen, is een ontwikkelingsproces waarin centraal staat dat ziel hier op Aarde is gereïncarneerd om te kunnen ervaren wie zij werkelijk is. Namelijk een goddelijk deel van het Goddelijk Geheel; een kind van God. Om dat te zijn, waarlijk te zijn, zul je ernaar dienen te handelen. En juist dat is ons huidig probleem.
Het Nieuwe Inzicht zal je daarbij helpen en ondersteunen, indien dit gewenst wordt.

Een factor die onomstotelijk verbonden is met het begrip het presenteren van de Nieuwe Spiritualiteit is het geven van voorlichting en het organiseren van bijeenkomsten. Voorlichting geschiedt door middel van het geven van lezingen, het organiseren van symposia, het informeren van de media, het stimuleren van boeken, het schrijven van boeken en gedichtenbundels, het verspreiden van folders en informatiemappen, als mede het uitgeven van een nieuwsbrief.

Het organiseren van landelijk en regionale bijeenkomsten waar ieder geïnteresseerde persoon in spirituele ontwikkelingen van harte welkom is en tijdens deze bijeenkomsten zijn of haar eigen ervaringen kunnen uitwisselen. Het verstrekken van informatie, het organiseren en het uitgeven c.q. distribueren van allerlei geschreven materialen zal via het secretariaat van Millennium-Visie plaats vinden en van daaruit verder worden gecoördineerd.

Millennium-Visie is vrij gewaard van dogmatiek, vrij gewaard van religie, geloof of enig kerkelijke inbreng of invloeden.
Millennium-Visie bewaakt de vrijheid van het innerlijke wezen – de ziel – in verbondenheid met Al; de Universele Kosmische Levensenergie.
Millennium-Visie respecteert in alle omstandigheden uw mening, uw wil en uw gedachten en zal nooit haar gedachtegoed aan u opdringen.

Hans Zevenboom,
Oktober 2008

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Millennium-Visie,
Tel.: 06 - 20.83.49.65 (Iedere maandagmorgen van 09.30-12.30 uur)

http://www.millennium-visie.org/

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.