Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Een kind dat door een auto wordt aangereden doordat het de straat op rende, 'wilde' niet overreden worden (verlangde daar niet naar, zocht het niet op, koos er niet bewust voor). De man die steeds dezelfde soort vrouw - iemand die helemaal niet bij hem past - trouwt, hoe anders ze er iedere keer 119ook uitziet, 'wil' niet steeds weer slechte huwelijken in het leven roepen (verlangt daar niet naar, zoekt het niet, kiest er niet 'bewust' voor). Je kunt niet zeggen van iemand die zich met een hamer op zijn duim slaat, dat hij dat 'wilde' ervaren. Er is geen sprake van een verlangen, van een zoektocht, van een bewuste keuze.

Toch trek je die objectieve verschijnselen op een onbewuste manier aan; je creëert onbewust alles, wat je overkomt: iedere persoon, plek, gebeurtenis in je leven is door jou aangetrokken - is zelf geschapen, zo je wilt - om je van precies die perfecte omstandigheden te voorzien, de perfecte mogelijkheid, die je nodig hebt om te ervaren wat je op dat punt in je ontwikkeling wenst te ervaren.

Er kan niets gebeuren wat niet tegelijkertijd de perfecte kans is om iets te helen (uit een verleden), iets te scheppen of iets te ervaren (uit een verleden) wat jij (de ziel) verlangt te helen, te scheppen of te ervaren, zodat je zijn kunt |Wie-jij-werkelijk-bent|. Daarom kun je ervan uitgaan dat alles wat je nu overkomt perfect is, want niets in Gods wereld kan imperfect zijn.

Het ontwerp van jouw leven - de mensen, de plaatsen en de gebeurtenissen - zijn perfect geschapen door de perfecte schepper van de perfectie zelf;116 door jou. En door God ... in jou, als jou of via jou. In dat gezamenlijke scheppingsproces kunnen wij bewust of onbewust samenwerken. Je kunt wetend of onwetend door het leven gaan. Je kunt je weg slapend of wakker afleggen. Het is jouw keuze.
Het is een vrije keus!