Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Het filtersysteem is door God zo ontworpen en wel, om ons te helpen te vergeten |Wie-je-bent|, zodat wij ons steeds opnieuw kunnen herinneren |Wie-je-werkelijk-bent| en dát scheppen kunnen. Want stel dat je je nu bewust kunt herinneren wie je ooit eens (in een ander leven) geweest bent; bijvoorbeeld een serie-moordenaar of een verkrachter. Zou jij dan werkelijk in staat zijn om je te ontdoen van deze drukkende last op je schouders?116

Ander voorbeeld

Omdat ik niet kan scheppen wie ik ben, als ik ervaar wie ik ben. Ik kan mijn lengte van 1.85 meter niet scheppen als ik al 1.85 m ben. Ik zou korter dan 1.85 m moeten zijn, of tenminste moeten denken dat ik dat ben. Dan pas kan ik beginnen te scheppen.

Onthoud, dat je alle informatie van God of de Levensenergie ontvangt door dat unieke filtersysteem; een filter dat jij speciaal ontworpen hebt om je er tegen te beschermen dat je je te veel herinnert. Want ............ als je alles zou herinneren, zou het 'spel' uit zijn. Je bent hier met een speciale reden gekomen en je goddelijke doel zou verspeeld zijn als je zou begrijpen hoe alles in elkaar zit!