Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Een ziel kan zichzelf als 'oud' of als 'jong' beschouwen, afhankelijk van wat het kiest wanneer zij het Ultieme Bewustzijn heeft bereikt.
098
Sommige zielen kiezen wanneer zij terugkeren naar het Komische rad om een 'oude' ziel te zijn, en sommigen kiezen om 'jong' te zijn. Daarom bieden sommige zielen zich aan als vrijwilliger om 'jong' genoemd te worden, en ander om 'oud' genoemd te worden; zodat de Ene Ziel die in werkelijkheid |Al-Wat-Is|, Zichzelf volkomen kennen kan.

Zo moeten sommige zielen 'goed' genoemd worden en andere 'slecht' om precies dezelfde reden. En daarom wordt een ziel ook nooit gestraft. Want waarom zou die Ene Ziel een Deel van Zichzelf willen straffen, omdat het Een Deel van het Geheel is; van God Zelf is?