Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

De ziel zit in tegenstelling tot de geest  ...... overal! De ziel is overal in je en om je heen. De ziel is wat je omvat. Vaak wordt gesproken over 'dat je afb.5lichaam het voertuig van de ziel is' of 'je lichaam is de tempel van je ziel' met het accent op het lichaam. Deze uitdrukkingen helpen de mensen te laten inzien, dat zij méér zijn dan hun lichaam alleen; dat er iets 'groters' is dan zij.

De ziel is groter dan je lichaam! De ziel wordt niet door het lichaam gedragen, maar draagt het lichaam in zich. Het begrip aura of het menselijke energieveld waar we allemaal wel eens van hebben gehoord, is het dichtste wat er bij komt als je spreekt over de ziel.
Maar het gebied waar de ziel zich het sterkst manifesteert - 'voelbaar is' - is het zogenaamde etherlichaam of etherisch lichaam, dat ongeveer 4 cm tot 10 cm buiten het fysieke lichaam uitsteekt.