Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

In het Nu van Alles is een voortdurend veranderingsproces gaande. De hoeveelheid manieren waarop het 'individualisatieproces' - het afb.3reïncarnatieproces van zielen - verandert, is niet constant te noemen en verandert daarom altijd, en blijft toch constant.
Je kan dus niet spreken over een constante aantallen op Aardse niveau. Het is een variabel gegeven, dat aangeeft dat het aantal oneindig is. Maar op elk bepaald 'punt' blijkt het een eindig aantal te zijn.

Er zijn 'nieuwe' zielen, in die zin dat zij zichzelf - nadat ze het Ultieme Bewustzijn hadden bereikt en waren herenigd met de Ultieme Werkelijkheid - |Al-Wat-Is|-, weer hebben besloten alles te 'ver-geten' en 'opnieuw te beginnen'; ze hebben besloten naar een andere plek op het Komische rad te gaan. En sommige hebben ervoor gekozen weer 'jonge' zielen te zijn. Maar toch maken alle zielen deel uit van die eerste Lichting, want zijn worden geschapen (zijn geschapen, zullen worden geschapen) in het enige moment van NU. Dus is het aantal eindig en oneindig, veranderlijk en constant, afhankelijk van hoe je er tegenaan kijkt ..... op dat unieke moment van het NU!