Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Heb vertrouwen in jezelf en in je eigen toekomst om alles met Gods hulp te volbrengen. Het leven is om van te genieten, waarom dan rondlopen alsof je 106gebukt gaat onder een zware last? Hoe meer schoonheid je opneemt, des te meer schoonheid je uitstraalt. Hoe meer liefde je opneemt, des te meer liefde heb je om te geven. De wereld heeft schoonheid en harmonie nodig en jij bent degene die geschapen is om dit te geven en te ontvangen. Waarom je hart nu niet openstellen en het te doen?

Daarom nodig ik iedereen uit jezelf open te stellen voor nieuwe ideeën, nieuwe gedachten en nieuwe openbaringen van God en het leven. Met de kracht - de kracht van jouw ideeën, de kracht van nieuwe overtuigingen over God en het leven - kunnen wij gezamenlijk heel het negativisme in de wereld overweldigen. Jij bent de kracht én de bron die in staat is om een verandering in de bestaande overtuigingen in jouw directe omgeving in beweging te brengen.

'Graag wil ik je aanmoedigen om naar je eigen ervaringen te kijken als naar stofjes van het Licht'.