Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

  1. Eerst moet je ervoor kiezen te zijn. Je moet beslissen dat jij dit bent.
  2. Dan moet je beslissen om je (nieuwe) besluit over jezelf te willen demonstreren, elk uur van de dag. Alles wat je denkt, zegt en doet, definieert102 jou, verkondigt jouw keuze over jezelf.
  3. Vertel de mensen wat jij hebt besloten over |Wie-jij-bent|, over Wij-zij-zijn, over waarom zij hier zijn, over waarom jij denkt dat zij hier op Aarde zijn, en waarover het leven zelf gaat.
  4. Er komt niets opgang als je 'probeert' de wereld te veranderen. Dat begint pas echter wanneer jij probeert het Zelf te veranderen. Verander het Zelf en je innerlijke wereld verandert mee. En als je innerlijke wereld verandert, verandert ook de buitenwereld die jij beïnvloedt, stukje bij beetje. En als de buitenwereld verandert die jij beïnvloedt, verandert zij de wereld die zij beïnvloedt en dan de wereld die zij beïnvloedt. Naar buiten, naar buiten, naar buiten toe, verspreiden alle veranderingen zich, net als de rimpelingen in een vijver als de eerste steen is geworpen.