Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Zodra je deelneemt aan het 'spirituele spel' of je gaat het spirituele pad bewust betreden, betekent het dat je je hele verstand, lichaam en ziel opdraagt 

110aan het proces van het scheppende Zelf. Dit is het proces van zelfverwerkelijking, waarover de oosterse mystici hebben geschreven. Dit is het proces van verlossing, waaraan een groot deel van de westerse theologie is gewijd.

Het proces is een daad van dag tot dag, van uur tot uur, van moment tot moment, van het meest verheven bewustzijn. Het is kiezen, en opnieuw kiezen, elke ogenblik. Het is de schepping die alsmaar voortduurt. Bewuste schepping. Schepping met een doel. Het is het gebruiken van de hulpgereedschappen (gedachte, woord en daad) van de schepping, bij volle bewustzijn en met een verheven intentie. Dat is het spirituele pad bewandelen.