Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Er is geen ideale tijd om te mediteren. Iederen mag dat zelf bepalen. Sommigen beweren dat het rond zonsopgang het meeste effect sorteert, omdat de afbeelding_bos-boek1natuurlijke energie dan nog niet is verstoord door menselijke activiteiten. In ieder geval ben je 's ochtends nog lekker fris en uitgerust en zijn de problemen van de dag nog niet aan de orde geweest. Maar wanneer je geen ochtendmens bent, is het aan te raden om 's avonds voor het naar bed gaan te mediteren. Meditatie is de perfecte inleiding op een heerlijke diepe slaap.

De meeste mensen mediteren tussen de tien en twintig minuten. Onthoud, dat je beter een kort en hoog kwalitatieve staat kunt bereiken, dan lang en minder goed gefocust te zijn. Meestal geeft niet de lengte, maar de frequentie van het mediteren je sneller toegang tot de weldaden van meditaties; toegang tot het innerlijke zelf, de ziel!