Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Heel het leven is een groeiproces. Denk maar eens aan die oude boom die voor je raam staat. Hij weet op dit moment, dat hij 5 meter hoog is en jou met de schaduw van zijn machtige kruin overdekt, niet meer dan hij wist op het moment dat hij nog een nietig zaailing was. Alle informatie die hij nodig had om te worden wat hij vandaag is, zat besloten in zijn zaadje. Hij hoefde niets te leren, alleen maar te groeien. Om te kunnen groeien, maakte hij gebruik van de informatie die in zijn cellulair geheugen zag opgeslagen. 'Jij bent niet echt veel anders dan deze boom'.

Engel_in_verbinding_met_GodMaar zelfs een boom heeft inspiratie - aansporing - nodig voor zijn groei. En daarvoor is het leven door God gecreëerd.
Het leven creëert doorlopend op interactieve wijze, want wij brengen over en weer resultaten voort. Er bestaat geen enkele manier waarop wij deze resultaten kunnen voortbrengen. Jouw gesprekken met anderen en alle informatie die uit de wereld om je heen tot je komt, kun je vergelijken met de stralen van de zon. Ze zorgen ervoor, dat de zaden binnen in jou kunnen groeien.

In de wereld om je heen zijn heel veel dingen, die je in de richting van je innerlijke waarheid kunnen leiden. Maar zelfs die mensen, plaatsen, objecten en gebeurtenissen zijn weinig meer dan geheugensteuntjes. Het zijn een soort wegwijzers. Dat is de essentie van de 'wereld om je heen'.
De fysieke wereld is dan ook bedoeld om jou te voorzien van een kader waar binnen je uiterlijk Ervaren kunt, wat je Innnerlijk al weet. De uiterlijke wereld is het pad. Het pad is voorbestemd om jou terug te brengen naar 'Huis'. Maar de weg is niet de Bestemming zelf. Alleen jij kan jezelf naar jouw bestemming leiden. Anderen kunnen je pad leiden, weer anderen kunnen je hun weg laten zien, maar alleen jij kunt jezelf naar jouw bestemming leiden. Alleen jij kunt besluiten om Thuis te zijn bij God.

Heb je energie nodig? Heb je inspiratie nodig? Neem dan geen vitaminepil, maar een ideaal. Daarmee kun je bergen verzetten!