Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Wij moeten aanvaarden, dat wij individueel steeds van gedachten veranderen en als maatschappij in zijn geheel ook. Wat in onze maatschappij nog maar een paar decennia geleden 'goed' gevonden werd, vinden we nu 'fout'. Wat wij nog niet zo lang geleden 'fout' vonden, heet nu 'goed' te zijn. 

afb.14
Het feit dat je van gedachten verandert, is niet het probleem. Je moet wel van gedachten veranderen, anders groei je niet! Verandering hoort namelijk bij je ontwikkeling; je eigen evolutie. Neen, het probleem is niet dat je veranderd bent, of dat je waarden veranderd zijn. Het probleem is, dat velen van ons koppig blijven denken dat de waarden die nú gelden de 'juiste' zijn, dat ze 'perfect' zijn, dat iedereen ze moet onderschrijven.

Houd vast aan waarin je gelooft, als jou dat goed doet. Laat het niet waaien. Want jouw ideeën over 'goed' en 'fout' bepalen jouw definitie |Wie-je-bent|. Verlang niet van anderen dat zij zichzelf definiëren op jouw manier. En blijf niet steken in je huidige waarden en gewoontes, houd het evolutieproces niet tegen. Niets blijft gelijk. Alles beweegt! Er is niets dat niet in beweging is. Gelijk blijven, of proberen gelijk te blijven, gaat tegen alle Wetten van het Leven in. Verander dus. Verander je ideeën over 'goed' en 'fout'.

Verander je opvattingen over alles en nog wat. Verander je structuur, je constructies, je modellen, je theorieën. Want in het nieuwe idee van|Wie-je-bent| vind je groei. In je nieuwe ideeën over hoe-het-is, vindt de evolutie plaats. In je nieuwe ideeën over alles vind je opwinding, vind je schepping. Daardoor wordt |God-in-jou| verwerkelijkt.