Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

De door God geschapen mogelijkheid van het terugkomen in een ander lichaam - reïncarnatie - krijgt de ziel zo de gelegenheid om meer ervaringen op te doen en zich aldus verder te evolueren; te ontwikkelen. De grootste wens van de ziel is om steeds hogere aspecten van Zichzelf te mogen ervaren. afb.15

En dus probeert zij zich omhoog te bewegen op de schaal van de evolutie, totdat ze uiteindelijk ervaart wat Nirwana wordt genoemd; de volmaakte eenheid met AL, |AL-Wat-IS|.
De zin van jouw leven is dus jezelf te ervaren als het AL. We zijn in ontwikkeling. We zijn aan het ...... worden. Wat we worden, dat weten we niet, voordat we er zijn. Dat is de zin, de cyclus van het leven. En iedere reis zal een ontwikkelingsreis van de ziel zijn!

Evolutie is géén rechte, constante lijn. Je hebt de kans in ieder leven de beste ervaringen van je oude gedachten, je oude beschavingen te her-scheppen, terwijl de minder prettige patronen kunt vermijden. Het evolutieproces is het constant nemen en opnieuw nemen van beslissingen. Door dit proces beslis je |Wie-je-werkelijk-bent|. Dat is de reden waarom de ziel in het lichaam komt; om zich te ontwikkelen. Om te groeien én te evolueren!