Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Er zijn mensen die zeggen dat het leven een leerschool is, én dat wij hier zijn om bepaalde lessen te leren, én dat wij - zodra wij geslaagd zijn - grotere doelen kunen najagen, niet langer gehinderd worden door het lichaam. Klopt dat?


afb.19Wij zijn hier niet op Aarde om te leren! Het leven is géén leerschool. Het leven is een schepping, géén ontdekking. Het grootste geheim is dat het leven niet een ontdekking is, maar een scheppingsproces. Je bent jezelf niet aan het ontdekken, maar schept jezelf opnieuw, iedere dag, iedere minuut. Je leeft niet om elke dag te ontdekken, wat die dag voor je inhoudt, maar om hem te scheppen. Jij schept namelijk je eigen realiteit, waarschijnlijk zonder het te beseffen. Je bent jezelf dus niet aan het ontdekkken, maar jezelf opnieuw aan het scheppen!

Zoek daarom niet om uit te vinden |Wie-je-bent|, maar zoek om vast te stelen |Wie-je-wilt-Zijn|!