Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Het woord van God was niet een gebod, maar een verbond! De Tien Geboden zijn de 'Tien Beloftes' van God.

033Het gebod 'gij zult niet doden......' verandert in de belofte van God dat je weet dat je God hebt gevonden wanneer je in acht neemt, dat je niet zult moorden of doden. Want als jij begrijpt dat je nimmer iemand anders leven kunt beëindigen (al het leven is eeuwig), kies je ervoor geen enkele levensvorm te vernietigen of enige levensenergie over te zetten van de ene vorm in de andere zonder de meest gewijde rechtvaardigheid. Je nieuwe eerbied voor het leven zorgt ervoor, dat je alle levensvormen zult eren - planten, bomen, en dieren inbegrepen - en ze alleen wenst te beïnvloeden wanneer dat het hoogste ten goede komt.

'Gij zult Gods Naam niet langer ijdel gebruiken' Evenmin zul je God aanroepen voor lichtzinnige zaken. Je zult de macht van woorden en gedachten begrijpen, en je zou er niet aan denken Gods Naam op een ongoddelijke wijze aan te roepen. Want zodra je God hebt gevonden, zul je alles weten!

Je zult weten, dat je het pad naar God hebt gevonden wanneer je deze tekenen ziet. Want iemand die God werkelijk zoekt en gevonden heeft, zal deze dingen niet nog langer doen. Het is voor hen onmogelijke nog langer dergelijk gedrag te vertonen. Dit zijn jouw vrijheden, om te doen, niet je 143beperkingen.
Dit zijn de Beloften van God, niet de Geboden van God! Want God deelt géén bevelen uit aan wat Hij geschapen heeft. God vertelt Zijn kinderen slechts: 'Aldus weten jullie dat je thuis zult komen'.

Er is dus géén Gebod en dat zal er ook nooit zijn!