Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Interactieve lezingen

Het algemene doel van een lezing is een dialoog tussen de toehoorders en deelnemers te bewerkstellingen om mensen - zoals jij en ik - bewust en de wereld beter te maken door simpelweg de bestaande overtuigingen over God én het leven eens nader onder de loep te nemen.

Ook al geloof je niet in God, ook wil je je eigen leven nieuwe energie instoppen, ook al wil je graag bijdragen aan de Nieuwe Wereld, dan zal je aandacht moeten besteden aan je eigen overtuigsysteem. Let wel, het is niet mijn bedoeling je te 'bekeren'; het is slechts mijn bedoeling je wakker te schudden, zodanig dat je bereid bent te kijken naar je eigen bestaande overtuigingen in de hoop dat je wilt transcenderen!
Velen hebben zich afgezet tegen de oude dogma's, doctrines en vooroordelen van de religieuze instanties. Kerken lopen leeg, omdat alles bij het 'oude' blijft. Het wordt nu eens tijd om een Nieuwe Spritieualiteit te introduceren! Een spiritualiteit die gebaseerd is op Nieuwe Inzichten!

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over onderwerpen die jou aangaan! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op om je nieuwsgierigheid te bevredigen.

KLIK HIER voor HET CONTACTFORMULIER