Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Als wij willen spreken en getuigen over vrede van honderden jaren, dan dient er een radicale omslag plaats te vinden in heel onze manier van leven!
afbeelding_bos-boek6Er is slechts een 'geneesmiddel tegen alle kwalen'; een wondermiddel dat alles is wat we nodig hebben om eeuwige vrede te bereiken. Dat wondermiddel bestaat werkelijk. Het zijn namelijk onze overtuigingen en dan in het bijzonder de overtuigingen over God en het leven die wij eens onder de loep behoren te nemen, want wat wij tot heden toe nog steeds niet hebben begrepen - in al die eeuwen - is, dat God én het leven één en hetzelfde zijn.
Wij geven deze dingen wellicht twee verschillende namen, maar ze komen op hetzelfde neer. God is wat het Leven is, en het Leven is wat God is! God is de Energie die wij Leven noemen, en het leven is de energie die wij God noemen. Het is allemaal hetzelfde!

Het leven is God in fysieke vorm! Je kunt God niet van het leven scheiden, en je kunt het leven niet van God scheiden. Je kunt zeggen dat je in het leven gelooft, maar niet in God. Maar dat is net alsof je zegt dat je in het brein gelooft, maar niet in de geest. Je kunt het brein zien en aanraken, dus je weet dat het bestaat. Je kunt de geest niet zien of aanraken, dus je weet niet zo zeker wat hij is of dat hij bestaat of niet. Het brein is de geest in fysieke vorm!

afbeelding_bos-boek7Echter, het is je geest die ervoor zorgt dat je over je brein kunt nadenken. Zonder de geest zou je niet eens weten dat het brein bestaat.
Precies hetzelfde geldt voor God en het Leven! Het gaat er niet om of je wel of niet in God gelooft, maar wát je over God gelooft. Ook als je niet gelooft, kun alsnog je overtuigingen voor verandering van de wereld gebruiken. Het enige waar wij in moeten geloven, is het leven. En wij geloven in het leven, omdat wij het ervaren! Wij ervaren het leven allemaal op onze eigen manier! Dus wij ervaren het leven, dus het bestaat!