Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

  1. De (directe) omgeving! 'Modellering' is iets wat we constant doen. De werkelijke nachtmerrie is het effect van de omgeving op overtuigingen en je dromen. 'Als je in armoede en wanhoop opgroeit, komen ook je modellen (modellering) voor mogelijkheid dáár vandaan'.vogel_1b
  2. Gebeurtenissen. Gebeurtenissen klein of groot kunnen overtuigingen helpen kweken. Ervaringen in het leven die we nooit zullen vergeten, die zo'n indruk hebben gemaakt dat ze in ons geheugen gegrift staan. Dit is het soort ervaringen, dat de overtuigingen vormt en die ons leven verandert.
  3. Via kennis. Kennis is één van de belangrijkste manieren om door de grenzen van een beperkende omgeving heen te breken. Ongeacht hoe grimmig je wereld is, als je kunt lezen over wat anderen bereiken, kun je de overtuigingen creëren die je in staat stellen om te slagen.
  4. Een 4de manier waarop resultaten worden gecreëerd, is via onze eerdere resultaten. De zekerste manier om een overtuiging dat je iets kunt scheppen, is door één keer - slechts één keer - te doen, reeds te hebben ervaren.
  5. Een 5de manier om overtuigingen te vestigen is in jouw geest, jouw wens voor de toekomst te creëren, alsof het nú was. ' Resultaten vooraf ervaren!'

Als je in je geest een helder beeld creëert van het gewenste resultaat én het representeert alsof je het al hebt bereikt, dan zul je in een stemming komen die je in het bereiken van je gewenste resultaat steunt.

afbeelding_bos-boek3
Dus je bent niet zomaar een blad in de wind. Je kunt je overtuigingen controleren en beheersbaar maken. Want zodra jij tot de ontdekking bent gekomen dat je overtuigingen en gedragingen jouw leven 'beheersen', dan kun je het heft in eigen hand nemen door ze gewoonweg te veranderen. Je kunt dus veranderen! Ieder moment van de dag kun je veranderen, zodra je daartoe bereid bent. Je kunt dus bewust je leven sturen! Het is echter aan jou de keus.