Muziek aan/uit
Bericht
 • EU e-Privacy Richtlijnen

  Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

  Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Nieuws-Update van 01 december 2019:

 1. Nieuwsbrief 'Word (eigen)wijz(er)! - December 2019 is online geplaatst en te lezen op www.millennium-visie.org 

 2. Een nieuw Menublok met als onderwerp Uittreding of Buitenlichamelijke ervaring [BLE's] - hoofdmenu 'De Dood'- is nu toegevoegd aan www.hetnieuweinzicht.nl  Alle submenu's zijn nu 'gevuld' met bijzondere teksten!

 3. Extra informatie over het thema 'De Dood' - 'Wat is hersendood, Wat is klinisch of biologisch dood-zijn' - toegevoegd. Klik voor meer informatie op het Menublok 'De Dood'.  

 4. Nieuwe teksten zoals 'Filosoferen met kinderen' en 'Kinderen, onze toekomst' zijn nu definitief toegevoegd en geven ons een nieuw mensbeeld weer van toekomst; van de levenskunst! Opvoeden is de kinderen de kunst avn het leven leren!

 5. Nieuw! Upgrade Magazine (A5-formaat) met uiteenlopende onderwerpen, zoals bijv. 'Reïncarnatie', 'Paranormaal', 'Overtuigingen', 'Intuïtie', 'Meditatie', etc., etc. De gemiddelde verkoopprijs per magazine bedraagt €1,50exlusief verzendkosten. Gemakkelijk te verzenden in een envelope; leuk om als cadeautje te geven. Upgrade Magazine is een uitgave van Uitgeverij Millennium-Visie.

 6. U kunt zich via de website millennium-visie.org - zonder enige verplichtingen - aanmelden voor het gratis ontvangen van de Nieuwsbrieven!

 7.  Wegens het grote verkoopsucces van het boek 'Het drieledig wezen' in het afgelopen jaar 2011 heeft Millennium-Visie een nieuwe serie boeken laten drukken. Helaas, gezien de stijgende kosten ontkomen wij er ook niet aan om de verkoopprijs van het boek ietsie te verhogen. De verkoopprijs van het boek wordt nú €12,50 (was €11,45); de verzendkosten (posttarieven 2018, tot 500 gram) bedraagt nú: €4,25 [NL] en €9,80 [Buitenland België]!

Millennium-Visie is beheerder van de volgende websites: