1. Interactieve lezingen

Het algemene doel van een lezing is een dialoog tussen de toehoorders en deelnemers te bewerkstellingen om mensen - zoals jij en ik - bewust en de wereld beter te maken door simpelweg de bestaande overtuigingen over God én het leven eens nader onder de loep te nemen.

Ook al geloof je niet in God, ook wil je je eigen leven nieuwe energie instoppen, ook al wil je graag bijdragen aan de Nieuwe Wereld, dan zal je aandacht moeten besteden aan je eigen overtuigsysteem. Let wel, het is niet mijn bedoeling je te 'bekeren'; het is slechts mijn bedoeling je wakker te schudden, zodanig dat je bereid bent te kijken naar je eigen bestaande overtuigingen in de hoop dat je wilt transcenderen!
Velen hebben zich afgezet tegen de oude dogma's, doctrines en vooroordelen van de religieuze instanties. Kerken lopen leeg, omdat alles bij het 'oude' blijft. Het wordt nu eens tijd om een Nieuwe Spritieualiteit te introduceren! Een spiritualiteit die gebaseerd is op Nieuwe Inzichten!

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over onderwerpen die jou aangaan! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op om je nieuwsgierigheid te bevredigen.

2. Helende meditatie-therapie

  1. Iedere middag wordt gestart met een zgn. inleidende meditatieoefening. Een oefening die uitermate geschikt is voor de 'minder' geoefende beoefenaars van meditatie; een unieke ervaring, je eigen 'droomreis' creëren. Geoefende meditatiebeoefenaars en ook de nieuwkomers kunnen gedurende uren genieten van een immense stilte en een ontspannen sfeer in een energetisch 'schone'ruimte. Je zult nadien volkomen 'opgefrist' zijn!
  2. Uitleg van het Hartchakra-meditatie methode; hoe meer Zuiver Licht je kunt schijnen, hoe meer je kunt doen om het Licht en de straling in de harten van anderen te doen ontwaken! Deze methode is toepasbaar voor iedereen en zeer gemakkelijk aan te leren.
  3. Afsluitend een zgn. Helende-meditatie sessie, waarin een ieder de gelegenheid krijgt met een nieuw persoonlijke kleurenspectrum te leren werken, middels visualisatie. Tijdens de sessie wordt iedereen in verbinding gebracht met het Licht - de Kosmische Energie-, en krijgt iedereen ook de gelegenheid de Helende Energieën te ontvangen!

3. Contactformulier

Indien je geïnteresseerd bent in één van de genoemde onderwerpen, of je wilt een lezing of een thema-avond bijwonen, of je wilt graag meer informatie over één van de opleidingen ontvangen, of je wilt graag een persoonlijk onderhoud over jouw 'toekomstmogelijkheden' of je hebt een persoonlijke vraag over de teksten van deze website, of je wilt graag eens kennis maken, dan kan dat door eenvoudigweg gebruik te maken van het contactformulier!

Vul het contactformulier in met jouw specifieke vragen. Ik zal altijd antwoorden!

Opmerking. Je e-mail adres zal niet gebruikt worden voor reclamedoeleinden of doorgegeven worden aan derden!

 

KLIK HIER voor HET CONTACTFORMULIER