Nieuws-Update van 01 maart 2018: 

  1. Nieuwsbrief 'Euthanasie en de dood' online en is te lezen op www.millennium-visie.org
     
  2. Een nieuw Menublok met als onderwerp Uittreding of Buitenlichamelijke ervaring [BLE's] - hoofdmenu 'De Dood'- is nu toegevoegd aan www.hetnieuweinzicht.nl  Alle submenu's zijn nu 'gevuld' met bijzondere teksten!

  3. Extra informatie over het thema 'De Dood' - 'Wat is hersendood, Wat is klinisch of biologisch dood-zijn' - toegevoegd. Klik voor meer informatie op het Menublok 'De Dood'.  

  4. Nieuwe teksten zoals 'Filosoferen met kinderen' en 'Kinderen, onze toekomst' zijn nu definitief toegevoegd en geven ons een nieuw mensbeeld weer van toekomst; van de levenskunst! Opvoeden is de kinderen de kunst avn het leven leren!

  5. U kunt zich via de website millennium-visie.org - zonder enige verplichtingen - aanmelden voor het gratis ontvangen van de Nieuwsbrieven!

  6. Wegens het grote verkoopsucces van het boek 'Het drieledig wezen' in het afgelopen jaar 2011 heeft Millennium-Visie een nieuwe serie boeken laten drukken. Helaas, gezien de stijgende kosten ontkomen wij er ook niet aan om de verkoopprijs van het boek ietsie te verhogen. De verkoopprijs van het boek wordt nú €12,50 (was €11,45); de verzendkosten (posttarieven 2018, tot 500 gram) bedraagt nú: €4,25 [NL] en €9,80 [Buitenland België]!

  7. Nieuw! Upgrade Magazine (A5-formaat) met uiteenlopende onderwerpen, zoals bijv. 'Reïncarnatie', 'Paranormaal', 'Overtuigingen', 'Intuïtie', 'Meditatie', etc., etc. De gemiddelde verkoopprijs per magazine bedraagt 2, exlusief verzendkosten. Gemakkelijk te verzenden in een envelope; leuk om als cadeautje te geven. Upgrade Magazine is een uitgave van Uitgeverij Millennium-Visie.

Millennium-Visie is beheerder van de volgende websites: