Muziek aan/uit
Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

 

Nieuws-Update van 01maart2022 

Nieuwsbrief 'Waterstofgeneeskunde en Kanker'is online geplaatst en te lezen op www.millennium-visie.org 

  1. Een nieuw Menublok met als onderwerp Uittreding of Buitenlichamelijke ervaring [BLE's] - hoofdmenu 'De Dood' - is nu toegevoegd aan www.hetnieuweinzicht.nl  
    Het eerste artikel met als onderwerp 'Uttreding. Hoe werkt dat?' [06 juli 2021] is reeds toegevoegd. Het tweede artikel wordt in de maand oktober 2021 geplaatst.


  2. Extra informatie over het thema 'De Dood' - 'Wat is hersendood, Wat is klinisch of biologisch dood-zijn' - toegevoegd. Klik voor meer informatie op het Menublok 'De Dood'. 

  3. Upgrade Magazine (A5-formaat) met uiteenlopende onderwerpen, zoals bijv. 'Reïncarnatie', 'Paranormaal', 'Overtuigingen', 'Intuïtie', 'Meditatie', etc., etc. De gemiddelde verkoopprijs per magazine bedraagt €1,50exlusief verzendkosten. Gemakkelijk te verzenden in een envelope; leuk om als cadeautje te geven. 

  4. U kunt zich via de website millennium-visie.org - zonder enige verplichtingen - aanmelden voor het gratis ontvangen van de Nieuwsbrieven!

  5. Wegens het grote verkoopsucces van het boek 'Het drieledig wezen' heeft Millennium-Visie een nieuwe serie boeken laten drukken. Helaas, gezien de stijgende kosten ontkomen wij er ook niet aan om de verkoopprijs van het boek ietsie te verhogen. De verkoopprijs van het boek wordt nú €12,50 (was €11,45); de verzendkosten (posttarieven 2021, tot 500 gram) bedraagt nú: €4,60 [NL] en €9,30 [Buitenland België]!

Millennium-Visie is eigenaar en beheerder van de volgende websites: